Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 11 juni 2009 22:54



I kväll har vi varit på valpkursen. Det gick SÅ bra, jag är superstolt över lillkillen. Det började med att att vi repeterade sitt vid sidan och fokuseringsövningar.

Sen skulle valparna gå fot runt varandra och Boss gick helt perfekt. Jag kunde till och med ha han lös och han vek inte från min sida. =) Tror ni att jag är nå stolt.

Sen gick vi över till inkallningsövningar och även där gick det hur bra som helst. Dom släppte han ca 30 meter ifrån mig och han kom som ett skott, han kollade inte ens åt dom andra valparna. Det känndes så bra.


Nä nu ska vi natta, har en väldigt trött jycke som säkert kommer att sova hela natten.

Av Anna - 11 juni 2009 22:49


Boss är nu 20 veckor och väger 23,3 kg, oj vad han växer. Man hinner inte riktigt med.

Av Anna - 11 juni 2009 09:43



Boss väckte mig vid 0200 och ville ut å pinka, ja ja de är ju inget man kan rå över. Så jag drog på mig en t-shirt och ett par mjukisbraller och släppte ut han. Tror ni han ville in när jag ropade...icket. Det tog säkert 20 minuter innan han behagade att lyssna. Trött och lite småupprörd så gick jag och la mig.


Jag han väl sova tills klockan 0500 då det var dax att gå ut och göra nummer 2. Den här gången vart det i koppel, orkade inte bråka utan jag var sååå trött.

Somande om och sov så gott tills han väckte mig för tredje gången, klockan var nu vid 0700 och jag förstod direkt att de var dax för frukost.


Trodde verkligen att Boss skulle sova mer och mer ju äldre han blir. Men som de var inatt så är det som han gått tillbaka till att va 12 veckor.


Dagen kunnde inte börja sämre iallafall.



Av Anna - 10 juni 2009 20:49



Vilket tråkigt väder de är. I dag så har jag och Boss varit till Hansskogs plantskola i Norrbyn och handlat. De vart en grönmynta som jag ska ha till kanske värdens goaste drink...mojiton i sommar.


Sen inhandlade jag också en vinranka, Zilga. En härdig sort som kommer från Lettland. Kräver soligt varmt läge för att mogna och få god arom. Det lät väl intressant. Det blir kul att se om jag får några druvor till hösten.



Trevlig kväll..

Av Anna - 10 juni 2009 10:29



I bland så tror jag att det aldrig kommer att bli sommar.

I dag har vi +17grader... men det är mulet och blåser en hel del.

Undra när det ska bli sådär riktigt varmt med strålande sol och molnfritt.


I dag ska jag försöka städa upp här hemma, dom senaste dagarna har vi varit ute nästan hela tiden så det behövs verkligen en riktig stor städning här inne. 


Vi hörs....

Av Anna - 10 juni 2009 10:20



I morse klockan 0619 fick Sara och Jimmy en liten kille som var 50cm och vägde 4055gram. Det hade visst gått både snabbt och bra.

Hemma väntar nog storebror Eddie full av förväntan.


MÅNGA GRATTISKRAMAR FRÅN OSS


Av Anna - 9 juni 2009 19:43



Vilket härligt väder de har varit idag. I morse skickade jag iväg svärfar till krossverket i grannbyn för att hämta ett par hinkar stenmjöl som vi sen sopade ner i springorna på golvet i växthuset.


Vilken skillnad.... Före:




Efter:



Efter de var gjort så putsade vi fönsterna, monterade automatiska lucköppnare och plockade bort alla verktyg. Så nu kan vi säga att VI ÄR HELT KLARA. =)


Av Anna - 9 juni 2009 19:40



Vad är det för dag idag?? Jo de är ju Mats födelsedag!!! HURRA HURRA HURRA!!


Grattis på födelsedagen Mats


    




Ovido - Quiz & Flashcards