Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Anna - 23 juni 2009 10:58


UMW

 







I veckan är det Umeå Motor Week, riktigt kul att några äntligen ha tagit sig för att ordna en motorvecka i Umeå. Dom senaste åren har ju Wheels träffen som är nu på lördag bara blivit större och större, så intresset för gamla bilar finns verkligen i stan.


Det som kommer att hända här i veckan är bla mc träff/cruising i centrala Umeå, Järngänget (Iron Boats) -  har älvscruising nere vid kajen med sina järnbåtar, Cafekväll med veteranträff på Gammlia och givetvis avslutas allt med Wheels Nat’s Norr på Noliafältet på lördag med Cruising i Rådhusesplanaden 18.00 – 23.00


För mer info surfa in på hemsidan... Umeå Motor Week där man också kan tävla om en natt på Stora Hotellet i Umeå.

Av Anna - 23 juni 2009 10:53



På midsommarafton gick vi över till grannarna som hade fest. Där fick Boss en ny kompis...  Kilkenny. En granska så stor kille (irlänsk varghund) men mycket snäll. Jag tycker att Boss börjar bli ganska stor med sina 58 cm i manken men i jämnförelse med Kilkenny är han som en lite valp.


Boss och Kilkenny

Av Anna - 23 juni 2009 10:45



Vilket underbart väder det har varit dom senaste dagarna. Vaknade i morse att solen sken och fåglarna kvittrade, masade mig upp ur sängen och tittade på termometern som visade +20 grader.

Äntligen verkar sommaren ha kommit.



Ovido - Quiz & Flashcards