Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Anna - 4 juni 2009 22:50



Jo vad en vecka går fort, igår var det dax för andra träffen på valpkursen. Det är 9 valpar som är där och av dom är det 4 rhodesian ....undra om det är ett rekord i umeå??

Vi började träffen med lite repetion av förra gångens övningar, vilket gick riktigt bra. Det var jättekul att veckans träning verkligen gått in.

Efter ett tag så började vi träna på sitt, stanna och inte dra i koppel. Det var dessto svårare. Prova själv att säga sitt till hunden och håll händerna jämns med sidorna, Boss lyssnade inte alls men när jag höjde handen lite gick det riktigt bra. ;)


Nä nu har vi en vecka med senhård träning framför oss =)



Av Anna - 4 juni 2009 10:02



I går så krokade vi fast släpvagen och drog till stan, vi lämnade byn vid 1030 och tänkte att den tar nog inte så länge.....men, men...

Började utflykten med att lämna in Firebird framstolarna för omstoppning och ny klädsel sen åkte vi vidare till Laitis och fick pris på ett nytt avgassystem till samma bil. Passade på att besöka olssons när vi lix var på mariedal och kom givetvis ut men en hel påse med tyg.


Sen vart det Blomsterlandet och köpte en hel mängd jord och två amplar. Vi åkte till på K-rauta för att kolla in plattor till växthuset men tyckte dom var nog dyr så vi for vidare till Byggmax där det var betydligt billigare. Så efter lite funderande så köpte vi en hel pall med plattor, så nu är helgen räddad. ;)


Det här tog hela dagen så innan vi var hemma så var klockan 1600. Så vi skyndade lasta av släpvagen och laga middag för vid 1800 kom Fredrik som skulle hjälpa till att dra ny el i Firebirden.

Själv så tog jag med Boss och for in till stan igen där det var RR-träff, lika kul som alltid att träffa liksinnade.


Nä nu är det en ny dag och nya äventyr, vi hörs.....



Ovido - Quiz & Flashcards