Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Anna - 14 juni 2009 11:41

    Ingredienser

4 cl rom ( jag föredrar ljus men det går lika bra med mörk)
4 cl sockerlag (blanda lika delar rörsocker & vatten , koka upp & låt svalna)
10 st myntablad ( ca 2 kvistar grönmynta)
1/2 - 3/4 lime
krossad is
sodavatten


Gör så här
Lägg myntabladen och sockerlagen i ett highballglas. Muddla lite så att myntabladen blir krossade. Tillsätt rom och pressad  limejuice, rör om med en rörsked. Fyll glaset med krossad is, dom pressade limeklyftorna och toppa med soda. Garnera med myntablad eller lime. Mmmmmm så gott.....

Av Anna - 14 juni 2009 11:16



Det regnar och regnar, nu är det 12 grader ute och inte en sol så långt ögat kan nå. Hmmm hoppas det blir bättre innan midsommar.


I går kom min älskade svärmor förbi med dom övervintrade pelargonierna  som hon haft i sitt garage under vintern. Hon hade också tagit med sig bacopa som vi panterade under pellisarna, de vart så fint.

Vi planterade även några blommor åt svärfar, han fick hängpellisar till amplarna och tagetes och flitiga lisa i blommlådorna. Svärfar vart lite grinig för att han inte fick några blåa lobelia i år men han kommer nog över det. ;)


I dag är Niklas i Piteå och jag och lillen är hemma och tar det lugnt. Vi hade tänkt fara till Vännäs på hundutställningen idag också men nu när det är så dåligt väder kommer vi att stanna hemma. Vi ska börja träna inför utställningen i Bjurholm i augusti, måste få kläm på "stå fint" de är inte lätt.


Trevlig dag..

Ovido - Quiz & Flashcards