Alla inlägg under april 2009

Av Anna - 6 april 2009 09:52



Vaknade imorse vid 0630 att pappa ringde, han hade missat att fabriken står stilla i 2 veckor så jag är ledig. I samma veva flög Niklas upp ur sängen som en fjäder och påstår sig ha hur mycket som helst att göra. Lite jobbigt, jag som ville sova längre.


När jag kom ner så ser jag att det SNÖAR och det har kommit en hel del sen igår kväll. Det är riktigt aprilväder, ena dagen strålande sol och nästa snö och kallt.


Efter frukosten ringde min älskade syster, hon har fått magsjuka inatt. Jag säger bara det -Huvva vad olustigt och vi som var där på kalas igår, bara jag inte blir smittad det är ju snart påsk.


Av Anna - 5 april 2009 17:25



Nu har man varit och frossat. ;) Vi har en kompis som är fruktansvärt duktig på att göra tårtor. Dagen till ära hade hon gjort en spindelmannen tårta, det var uppskattat  ska jag säga. Hon skulle lätt kunna sadla om från undersköterska till konditor. Synd att jag inte har något kort, men här är en av hennes tidigare tårtor;





Jag vart som kvar hela dagen, anlände vid 11 och for hem 1530. Man träffar släkten alltför sällan så det är mycket som ska tas igen.


Niklas kommer nog hem från jobbet när som helst så det är nog dax att börja med middagen. På menyn idag står det spagetti, korv, fläsk och stekt ägg.



Av Anna - 5 april 2009 10:39



När man som jag är hemma på dagarna är det som gränsen  mellan vecka och helg suddas ut. Det var inte förrän nu på morgonen som det verkligen slog mig att det är söndag idag.

Dagarna rullar lixom bara på, nu har ju sambon jobbat i helgen så det gör väl sitt också.


Nä nu ska jag fara iväg på barnkalas, hoppas familjen har bullat upp rejält för det var längesen man fick nå gofika. ;)



Av Anna - 4 april 2009 16:59



Min älskade systerson fyller 4år snart så jag och sambon for iväg till Leos lekland och inhandlade ett presentkort.

Jag som aldrig varit där tidigare vart mäkta imponerad, vilket ställe. Tänk om det funnits något sånt när en annan var liten.


Ni som inte heller varit dit kolla in här LEOS LEKLAND  det ser ju hur kul ut som helst.





Av Anna - 4 april 2009 09:13



Har en STOR planta som övervintrat sen ifjol sommar. Det har faktiskt gått riktigt bra. Den har varit placerad vid balkongdörren hela vintern och för ett par veckor klippte jag ner den rejält och satte om i ny jord. Passade samtidigt på att ta flera sticklingar och på en av dom fann jag denna.


Visst är den för söt =)


.



Av Anna - 4 april 2009 08:09



Niklas jobbar i helgen så vid 0530 vaknade jag av att han klev upp sen kunde gick det inte att somna om, typiskt.

Det var bara att hoppa in i duschen och göra sig snygg. ;)


Jag som hade fått såna vårkänslor tittar nu ut genom fönstret och ser att snön som fallit sen igår kväll har lagt sig. Det är alldelsens vitt på vägen och det snöar fortfarande lite.

Jag hade ju hoppades att det skulle bli sommar snart så man får börja plantera lite sallad, rädisor, roccola, å vad jag längtar. Men man får väll vänta ytterligare några veckor innan allt det här är borta, har ju lixsom inget val.




Av Anna - 3 april 2009 18:02



Idag blev det Findus färdiga Pasta Carbonara 1100g fryst. Stekte upp ett paket bacon i småbitar som jag blandade i och serverade med en sallad på crispsallad, gurka, tomat, roccola och fetaost.


Mmmmmmm Riktigt gott blev det.


Av Anna - 3 april 2009 12:04



Fick lite vårkänslor här på förmiddagen så jag bytt bakgrund till dom här vackra tusenskönorna, fint va.

Nu längtar man riktigt mycket till sommaren............tittar just ut genom fönstret och ser att postbilen kommer, vinrutetorkarna går för fullt och det är snöblandat regn ute. Kvar på marken är det minst 1meter snö.


Men snart är sommaren här.


Ovido - Quiz & Flashcards